doCare 100 ml spray #MEIDÄN MERI Papaija

6,90 

#MEIDÄNMERI Spray 100 ml -käsidesi eroaa merkittävästi useista perinteisistä käsideseistä.

Raikas ja miellyttävä papaijan tuoksu erottuu selvästi mutta ei jää pitkäksi aikaa iholle. Alkoholin haju ei tuotteessa juurikaan haittaa, joten tuoksunkaan ei tarvitse olla liian voimakas ja peittävä. Näin tuote soveltuu myös kaikkein herkkänenäisimmille. Kaiken lisäksi tuote sisältää glyseriiniä, joka hoitaa ihoa!

Kätevä ja pienikokoinen käsienpuhdistusaine!

Täydellinen esimerkiksi kaupungille, autoon, veneeseen, lentokoneeseen, retkelle ja matkoille.

  • Läpinäkyvän pullon ansiosta jäljellä oleva määrä on helppo tarkistaa.
  • Korkki ja suihketoiminto varmistavat, ettei nestettä pääse valumaan esimerkiksi laukun pohjalle.
  • Suihkepullo on valmistettu kierrätettävästä muovista.
  • Tuoksuna raikas ja trendikäs papaija.
  • Sisältää ihoa hoitavaaa glyseriiniä.

Tuotteen koostumus perustuu korkeaan etyylialkoholipitoisuuteen (yhteensä 60%), joka poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet. Nestemäisen koostumuksen ansiosta se imeytyy nopeasti ja voidaan helposti levittää vaikeasti saavutettaville alueille.

Käyttöohjeet: Levitä sopiva määrä tuotetta käsien iholle, hiero ja anna kuivua.

AINESOSAT

Alkoholi, Aqua, isopropyylialkoholi, glyseriini, kokamidopropyylibetaiini, parfum, benksyylisalisylaatti, heksyylisinnamaali, linalooli, butyylifenyylimetyylipropionaali, limoneeni, sitronelloli.

VAROITUS

Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Pitää poissa lasten ulottuvilta. Suojaa lämmöltä, kipinöiltä, ​​avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Pidä tiiviisti suljettuna. Roiskeet silmiin huuhdeltava välittömästi runsaalla vedellä useita minuutteja. Poista piilolinssit, jos se on helppo tehdä. Jatka huuhtelua.

Ostamalla #MEIDÄNMERI-tuotteen, autat samalla Itämerta. Jokaisesta myydystä #MEIDÄNMERI-tuotteesta doCare lahjoittaa osan John Nurmisen säätiölle, joka on kaikista tärkein toimija Itämeren ainutlaatuisen luonnon säilyttämisessä.

Saatavuus: Varastossa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.